TALLER DE CUINA ROMANA


POGUÉREM COMPROVAR QUE JA FA MOLTS DE MILERS D'ANYS S'UTILITZAVA LA FARINA COM UN DELS INGREDIENTS PRINCIPALS DE LA DIETA I PER MOLDRE EL BLAT JA TENIEN MOLES ENCARA QUE NO FUNCIONAVEN AMB LA FORÇA DEL VENT.

AHIR, DIA 3 DE FEBRER FÉREM EL TALLER DE CUINA ROMANA.
VA VENIR NA LARA, UNA ARQUEÒLOGA DE SON FORNÉS I ENS VA EXPLICAR QUÈ MENJAVEN, COM MENJAVEN I QUINS ALIMENTS, INGREDIENTS I UTENSILIS UTILITZAVEN ELS ROMANS PER PREPARAR ELS SEUS ÀPATS. 

 

 





 DESPRÉS, EN GRUPS,  ELABORÀREM I TASTÀREM UN PLAT ROMÀ.

A ALGUNS ELS AGRADÀ MOLT I ALTRES GAUDIREN MÉS PREPARANT-LO. 
HI HA PER TOTS ELS GUSTS!!!

 PERÒ TOTS PASSÀREM UNA ESTONA MOLT DIVERTIDA I PROFITOSA. MOLTES GRÀCIES ALS ARQUEÒLEGS DE SON FORNÉS.